Magánrepülőgép bérlés

A magánrepülőgép bérlés megoldás arra az esetre, ha ügyfeleink ideje drága és még a két pont között elérhető közvetlen menetrendszerű járatok időpontjaihoz sem szeretnének igazodni. A bérelt charter gép indulása/érkezése igazodik ügyfelünk napirendjéhez, és nem fordítva.

Fokozottan jó megoldás a magángép bérlés, ha a célállomásra csak átszállással, esetleg hosszabb tranzit időkkel lehet eljutni. Ha 1 nap alatt szeretnének oda-vissza utazni, szinte csak a legfontosabb európai nagy repülőterekre tudnak alkalmas indulást/érkezést választani. A másodlagos vagy kisebb pontokra, mint például Kolozsvár, Firenze, Skopje, Valencia, az utazás egész napot elvehet vagy szinte lehetetlen 1 nap alatt megfordulni. Magángéppel könnyen bejárható a Kárpát-Medence és környéke,az itt telephelyekkel rendelkező cégek rövid idő alatt meg tudják látogatni kirendeltségeiket.

Magángéppel elérhető olyan repülőtér is, ahová egyáltalán nem közlekedik menetrendszerű járat. A magángépek belső kialakítása a legtöbb esetben különleges, az ülések és elrendezésük magas színvonalat, kényelmet képviselnek. Az utazás akár 24 órán belül megszervezhető, különösen az Európai Unió területén belülre, azon kívül esetenként tájékoztatást adunk.

A magángépek általában a kisgépes terminálokra közlekednek, a kisgépes terminálokon az útlevél és vámkezelés gyors, a beszállás egyszerűsített, a repülőgép a terminál előtt áll.

private jet cateringA magángépekhez különleges szolgáltatások rendelhetők. A terminálokon tárgyaló, VIP váró, parkoló, fax, internet szolgáltatás rendelhető, amelyet irodánk természetesen intéz ügyfeleink részére. Hasonlóan bérelt autót, szállást és személyre szabott cateringet is nyújtunk megrendelő ügyfeleink számára.

Indulás Magyarország területéről lehet Budapesten és több vidéki repülőtéren is. Budapesten fogad a kényelmes és gyors General Aviation Terminal (GAT), amely a Liszt Ferenc repülőtér T1 mellett található, választható a közeli Tököli repülőtér és a Kinkunlacházi repülőtér is.

Budapest general aviation terminalBérlőink lehetnek állami és kormány tisztségviselők, cégvezetők, vállalkozók, zenekarok, sportolók, filmstábok, konferenciák, kongresszusok, rendezvények, egyéb események résztvevői.

Ügyfeleink utazásait bizalmasan kezeljük.

Magángép bérelhető légitársaságtól, vagy olyan magángép tulajdonos cégtől vagy magánszemélytől, aki a gép szabad idejét értékesíti. A bérlést természetesen irodánk intézi ügyfeleink részére.

Az Aviation Solutions személyzete személyesen kíséri ügyfeleinket a repülőtéren.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, keressen minket ide kattintva! 

Magánrepülőgép bérlése során kiemelt figyelmet fordítunk a diszkrét, különleges minőségű szolgáltatás biztosítására, lehetővé téve, hogy utasunk az igényeinek megfelelő, egyedi színvonalon, kényelmesebben, akár költséghatékonyabban utazhasson, mint a menetrendszerinti járatok business osztályán.