Rólunk - az Aviation Solutions International Kft. munkatársai

 

Kovács Ferenc CEO Aviation Solutions International Ltd.

Kovács Ferenc tulajdonos, Ügyvezető Igazgató

Pályafutása:
Aviation Solutions International Kft. 2004-
R-BAG cégcsoport 2001-
Boeing Közép-Európai Értékesítési igazgató 2001-2004
Malév 1977-2000 Jegyeladó, Állomásvezető Varsóban, Áruforgalmi igazgató, Vezérigazgató
TNT-Malév közös vállalat alapító 1988-1993

 

Bernat Borbala CEO Aviation Solutions International Ltd.

Bernát Borbála Ügyvezető

Borbála több, mint 30 éves pályafutása során a légiközlekedési marketing szinte minden  területén tapasztalatot szerzett. A Malévnál tervezett légiközlekedési útvonalhálózatot, menetrendet, árakat, foglalkozott csoportokkal és helyfoglalásokkal, nemzetközi kereskedelmi egyezményekkel és piackutatással, részt vett a flotta tervezésében. Mind a menetrendszerű, mind a charter fuvarozásban széleskörű gyakorlatot szerzett.
2001-ben Bulgáriában a helyi értékesítés vezetőjeként ismerte meg a Balkán egy szegletét.
Diplomáját a Marx Károly Közgazdasági Egyetem Közlekedési szakán szerezte. Borbála idegenvezetői jogosítással is rendelkezik. Pályafutása során számos nemzetközi tanfolyamot végzett és dolgozott különböző Malév, KLM és utazási irodai helyfoglalási, árazási, járattervezési és optimalizálási rendszerekkel.
2012-ben csatlakozott a Malév után a második Légi jármű Üzemben tartási Engedéllyel rendelkező Budapest Aircraft Services Kft-hez. Itt a kisgépes charter üzemelés szinte minden kereskedelmi feladatát ellátta, költségeket kalkulált, árajánlatokat készített, szerződéses kapcsolatban állt az ügyfelekkel és a beszállítókkal. 2013-tól az R-BAG cégcsoport Aviation Solutions International charter bróker cégének felépítésében vett részt.
Borbála tapasztalt utazóként segíti a közös munkát, hiszen munkája során  együtt dolgozott számos légitársasággal a világ több táján. Hobbijaként repülőn, vonaton, hajóval  és busszal bejárta a világot Tűzföldtől Kínáig, mindenhol tartalmas úti programokat tervezve.